H Architecture, P. C. 

Copyright © 2019  All Rights Reserved

KOREA ELECTRIC POWER CORPORATION HEADQUARTERS 

Workplace

Naju, Republic of Korea

2010

H Architecture collaborated with Haeahn to design a new, 21st century paradigm of office space, which included public programs distributed horizontally around the site and integrated into the landscape.  A vertical landmark is created with the main office tower, thereby anchoring the site and generating the iconic status to represent the new face of KEPCO.    Also integrated into the landscape are a number of sustainable design features, including wind turbines, rainwater collection elements, and a comprehensive design to ensure optimum solar shading and ventilation.

Aerial View

 

View Towards Green Energy Park

 

West View

South Reservoir View

 

Light Avenue View

 

Spark Plaza View

 

Spark Plaza Night View

 

Main Lobby Interior View